Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Sara Sko og Tasker

Nederdammen 24

6760 Ribe

CVR-nummer: 12894805

Bankoplysninger: Skjern Bank
7780-2089480
Telefon: 75 42 11 24

Mail: mail@saraskoogtasker.dk

 
Alle er velkommen til at handle hos Sara sko og taskers Webshop, dog gælder en aldersbegrænsning på minimum 18 år.
Når du handler hos os er det en forudsætning, at du i forbindelse med dit køb accepterer vore salgs og leveringsvilkår.
Din markering af feltet ”jeg har læst og accepterer Sara sko og taskers vilkår”, skal anses som en aftale mellem dig og Sara sko og tasker, hvorefter begge parter er bundet af vilkårene.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Sara sko og taskers Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som kunde og Sara sko og taskers Webshop.
Har du spørgsmål til følgende, er du velkommen til at kontakte os på:
Tlf. 75 42 11 24
Mail: saraskoogtasker@gmail,com
 
Udsolgte varer:
I tilfælde af forskinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.
 
Bestilling og bekræftelse
 
Alle kontrakter indgås kun på dansk.

Bestilling af varer på Sara sko og taskers Webshop foregår på følgende måde.
For hver vare, som du vil bestille, skal du klikke på knappen ”Køb”. Du kan derefter finde varerne i menuen ”Kurv”, hvor du for hver enkelt vare tilmed har mulighed for at tilføje flere enheder, fratrække enheder, eller helt slette varen.
Selve bestillingen af varen sker ved at klikke på ”Bestil”, hvorved du kommer til en side, hvor du skal indtaste oplysninger om dig som kunde.
Når du går videre til næste side, har du mulighed for at vælge betalingsmetode.
Når betalingsmetode er valgt, går du videre til næste side, hvor du godkender din ordre.
Bemærk i det øjeblik du klikker på knappen ”Godkend ordre”, så er din bestilling bindende.

På siden, hvor du godkender ordren, vil du kunne se en udspecificeret regning.

Hvis du vil foretage ændringer og rettelser i din bestilling, inden du godkender ordren, klikker du bare på ”Kurv”. Så kan du udføre bestillingsproceduren igen og derved foretage dine ændringer.
 
Har du spørgsmål eller lignende vedrørende varer eller bestillinger, kan du få yderligere information og svar fra os ved at henvende dig til os på Tlf. 75 42 11 24 eller mail: saraskoogtasker@gmail.com
 
Betaling
I Sara sko og taskers` Webshop har du følgende betalingsmuligheder:
Onlinebetaling med Dankort / Visa Dankort eller Mastercard

Der kan efter aftale betales via bankoverførsel. Vi gør opmærksom på at ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen. Bank overførsel konto nr.: 7780 2089480 - ved bankoverførsel tilbageholdes varerne 3 bankdage medmindre andet aftales. Hvis du betaler med betalingskort, trækker vi ikke beløbet før, vi har afsendt varerne. Når du ved onlinebetaling alligevel får besked om, at din konto er fratrukket beløbet, så skyldes det, at beløbet er deponeret, således at vi kan få beløbet i hænde, når varerne er afsendt.
 
Alle priser i Sara sko og taskers` Webshop - på web-adressen http://www.saraskoogtasker.dk-er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
 
Leveringstid 
Levering af varer fra Sara sko og tasker anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Leveringstiden vil typisk være på ca. 1 – 4 dage, vi sender hver dag. Er varen i restordre, vil det blive meddelt til køberen. Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information om leveringstid.

Hvis varer bestilles, men ikke bliver afhentet på posthuset, vil kunden bliver afkrævet de omkostningerne der er forbundet med at varen kommer retur til os.
Levering af varer fra Sara sko og taskers` Webshop anses for sket, når du har fået varen udleveret.
  
Pris for fragt - Danmark
Sara sko og tasker betaler fragten, hvis der købes for 499,75 kr. eller mere. Ved køb under 499,75 kr. koster det 69,- med omdeling og 49,- uden omdeling.
Ved eventuel returnering betales returfragt af køber.
Som transportform benytter vi Post Danmark.
 
Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i Sara sko og taskers` Webshop overgår til dig når du har fået varerne i din besiddelse. Vi opfordrer stærkt til at du kontakter os med det samme, hvis du opdager synlige skader på pakken ved modtagelsen. Det bedste er at angive det på fragtbrevet når du kvitterer for din pakke.
 
Fortrydelseret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mail@saraskoogtasker.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Sammen med den returnerede vare bedes du venligst vedlægge kvittering/ordreseddel for køb.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungere på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforrindelse af varen. En skotøjsæske med tape og frimærker vil medføre værdiforringelse, så sørg for ikke at påfører disse på skoæsken.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Efter aftale med dig tilbagefører vi pengene til din bankkonto. Vi har derfor brug for at du oplyser dit kontonummer og registeringsnummer, enten via mail eller standardfortrydelsesformularen, så vi kan tilbageføre pengene til dig.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:
Sara sko og tasker
Nederdammen 24
6760 Ribe

 

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 
Reklamation
Du har 2 års reklamationsret på alt hvad du køber på vores webshop. Det betyder, at du enten vil få varen repareret, ombyttet eller måske pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, eller groft misbrug.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for de 2 måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Varen sendes til:
Sara sko og tasker
Nederdammen 24
6760 Ribe


Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelig) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk - Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Sara Sko og Tasker og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på http://www.saraskoogtasker.dk/ er Sara Sko og Tasker.

Som registreret hos Sara Sko og Tasker, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilken oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til mail@saraskoogtasker.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Sara Sko og Tasker. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2
8800 Viborg

https://naevneneshus.dk/

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.08.2020